На проекті каналу СТБ “Танцюють всі” залишилось 16 учасників, серед яких змагається вінничанка Ліда Соклакова.

У п’ятницю відбудеться третій прямий ефір шоу, де танцювальна пара Ліда Соклакова та Іван Дроздов танцюватимуть хіп-хоп.

Нагадаємо, що у минулих програмах їм за жеребкуванням випало станцювати модерн і джайв.

- Першою хореографічною постановкою пари, модерну, займався Раду Поклітару, - ділиться враженнями друг Ліди і танцюрист Павло Мацюк. - Як на мене, то вийшло гарно, і рейтинг, і інтернет-голосування показали не погані результати. А ось другий виступ прямого ефіру, де пара станцювала джайв, судді розкритикували. Наступний танець, хіп-хоп - не зовсім “рідний” танець Ліди. Але я дуже сподіваюсь, що двійці вдасться залишитись у шоу.

Зараз, під час тренувань і підготовки, за словами Ліди Соклакової, найважчим залишається психологічне навантаження.

- Найважче сьогодні моральне і фізичне навантаження, - говорить Ліда Соклакова. - І з кожним тижнем воно зростає. Так, хіп-хоп не мій стиль, але ми будемо намагатись виступити якнайкраще. Я сильно відчуваю підтримку вінничан, вона мені справді допомагає. Намагаюсь зібратись.

На прямий ефір програми можна поїхати разом із вінницькою групою підтримки. Відповіді на всі технічні питання кожен знайде у соціальній мережі “вконтакті”, де й розміщена група.

А під час програми, яка розпочнеться у п’ятницю о 20 годині, лише протягом визначених хвилин можна SMS-повідомленням підтримати вінничанку.



Переглядів: 5651
Поширень: 0