У Вінницькій області сезон полювання 2011-12 рр. саме у розпалі: до кінця листопада ще продовжується полювання на пернату дичину (дозволені дні – середа, субота, неділя), а також деякі користувачі мисливських угідь дозволили полювати на копитних (субота, неділя).

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області нагадують, що мисливцям необхідно звернути увагу на те, що полювання може здійснюватися лише за наявності відповідних документів, які мисливець зобов’язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред’являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.

Такими документами є: посвідчення мисливця, щорічна контрольна картка обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита, дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензія, відстрільна картка тощо), відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю, паспорт на собак мисливських порід, інших ловчих звірів і птахів з відміткою про допуск до полювання у поточному році у разі їх використання під час полювання.


Переглядів: 3622
Поширень: 0