До перемоги хореограф за освітою Ярослава розпочала готуватись восени, коли у вересні стала переможницею “Міс Україна 2011”. Український одяг для дівчини на всесвітній конкурс готували вінницькі дизайнери, а відеокліп знімали у вінницьких дитячих будинках.

Окрім неї у півфіналі брали участь представниці Албанії, Аргентини, Австралії, Барбадосу, Болівії, КНР, Англії, Франції, Індії, Італії, Японії, Казахстану, Кенії, Республіки Корея, Мартиніки, Філіппін, Швеції, Венесуели і Зімбабве.

А переможницею стала 21-річна венесуелка Івіан Лунасоль Саркос Кольменарес. Першою віце-міс стала конкурсантка з Філіппін, другою віце-міс – учасниця з Пуерто-Ріко.

Останні два тижні дівчата здійснили турне по Великій Британії, брали участь у національних змаганнях Шотландії, відвідували Кембриджський університет, дивилися країну і були присутні на благодійних заходах.

На корону “Міс Світ” претендувала рекордна кількість дівчат – 122. До недільного фіналу вони вже пройшли всі п\'ять традиційних змагань, найкращі моменти з яких транслювалися на церемонії: конкурс на пляжі в купальниках, найкраща модель, конкурс талантів, спортивний конкурс і "Краса заради справи", де претенденткам надали можливість представити свій благодійний проект.

Цього року конкурс “Міс Світу” відзначає 60-річний ювілей. Тому він повернувся на батьківщину, до Великої Британії. “Міс Світу” – найстаріший конкурс краси, який придумав в 1951 році британець Ерік Морлі (після його смерті в 2000 році головою конкурсу стала його вдова Джулія).


Переглядів: 9486
Поширень: 0