Вінничанин-менталіст Артем Тихевич став переможцем у відомому шоу Урі Геллера "Феномен". На фінішній прямій він змагався із двома претендентами за перемогу - Дмитром Петровим і Максом. За підсумками глядацького голосування переміг 27-річний Артем Тихевич. Перед фіналом Артем дав інтерв\'ю "МІСТУ". Він ще не знав, що його оберуть Головним феноменом країни.

- Ваші враження від участі у шоу? З ким потоваришували?

- Відчувається велика відповідальність, адже стільки людей вболівають за мене. Саме тому я просто зобов\'язаний перемогти. На проекті потоваришував із менталістом Ніколасом Кіном. Коли ж він пішов з шоу, я подвоїв зусилля, виступав за двох.

- Чи бувають курйози з номерами, наприклад, кільком учасникам приходять в голову схожі ідеї?

- У жанрі менталізму - інші звички. Немає досвіду приховувати чи утаємничувати щось. Експерименти - це результат роботи цілої команди. Більшість ідей на проекті ми розробили із Ніколасом разом, тому і не боялися, що вони повторяться. У менталізмі прийнято підтримувати один одного.

- На шоу Ви зробили сюрприз співачці Альоші - подорож на повітряній кулі? Чи не ревнувала дружина?

- Альоша ніколи не літала на повітряній кулі. Тож коли ми піднялися вгору - вона була щаслива, а коли побачила знак на землі, який вона загадала, її емоції нагадували "вибух вулкана". Дружина мене не ревнує, підтримує і розуміє. Вона приїжджала на прямі ефіри, уся родина, до речі, приїжджала.

- Куди витратите призові кошти?

- Я навіть у контракті зазначив, що частину суми у разі виграшу віддам у дитячий будинок. Іншу частину витрачу на розвиток менталізму в Україні. Можливо, це буде тур або нова телепередача.

 


Переглядів: 5644
Поширень: 0