11 листопада на території Немирівського району в дорожньо-транспортній пригоді загинув 29-річний місцевий чоловік. Трагедія сталась на автодорозі Львів-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка біля с. Озеро.

В нічний час, о 23.30 год водій автомобіля «ЗИЛ», 32-річний житель Тульчинського району, буксируючи на жорсткій сцепці автомобіль «ЗИЛ-САМОСКИД» під керуванням 26-річного водія, скоїв наїзд на пішохода, 29-річного жителя Немирівського району, який лежав на проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП обидва автомобілі з’їхали у кювет та перевернулись. Пішохід загинув на місці пригоди.

Зі слів свідків, потерпілий перебував у сильному алкогольному сп’янінні після відвідування придорожнього кафе. Обставини ДТП з’ясовуються у ході розслідування. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого»


Переглядів: 3032
Поширень: 0