Щомісяця дітей, які за різних обставин життя опинились без батьківського піклування, навідують представники комітету по фізичній культурі та спорту міськради.

Цього вівторка, 15 листопада, комітет відвідав Вінницький християнський реабілітаційний центр “Нове життя” і провів акцію “Місто дружнє до дитини”. Окрім того, що голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міськради Сергій Краєвський подарував дітям волейбольний м’яч та інший спортивний інвентар, на акції виступили місцеві спортсмени з тхеквондо. На запрошення спорткомітету відгукнувся президент Вінницької обласної федерації з тхеквондо ВТФ Сергій Кіпоренко. Він доручив одному з тренерів цього виду спорту провести показові бої.

- Спочатку ми розказали в реабілітаційному центрі про особливості тхеквондо, чим відрізняється цей вид спорту від інших, - говорить їх тренер Аліна Новинюк. - А згодом дев’ятирічний Олег Савчук і восьмирічна Анастасія Сімановська провели показові бої. Потім діти з реабілітаційного центру спробували власноруч під наглядом тренера виконати деякі вправи.

Раніше представники комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міськради проводили акції у Якушинецькому професійному училищі соціальної реабілітації і Вінницькому обласному комунальному притулку для дітей “Добро”.

Довідка:
Олег Савчук — срібний призер Всеукраїнських змагань з тхеквондо ВТФ, багаторазовий чемпіон області. Анастасія Сімановська — чемпіонка міських змагань з цього виду спорту.


Переглядів: 6735
Поширень: 0