Про це газеті „МІСТО” повідомив мер Вінниці Володимир Гройсман. Як зазначив міський голова, до 15 жовтня місто буде готове до опалювального сезону на 100%.

- Десятки мільйонів пішло на підготовку, - каже Володимир Гройсман. - Заходи з енергозбереження не тільки обмежуються котельнями, але і підготовкою, ремонтами шкіл і житлового фонду, і підготовки в тому числі і котелень. Тому на сьогодні фактично все, що ми запланували ми встигаємо зробити в терміни. Я не думаю, що будуть якісь позиції, які нам будуть заважати.

Цього року у Вінниці реконструйовано чотири котельні. Там поставлені сучасні енергозберігаючі котли. А також – замінено деякі ділянки тепломережі. Це дозволить надавати більш якісні послуги вінничанам, а також – зменшити втрати тепла від теплопостачальної організації до квартири городянина. Реконструювати у Вінниці потрібно ще 25 малих котелень. Деякі з них просто відключать, а райони, які забезпечувалися теплом з цих котелень підключать до інших, залишок котелень отримає нове обладнання. Всі витрати з модернізації теплопостачальної мережі та котелень бере на себе вінницький міський бюджет.


Переглядів: 2831
Поширень: 0