На зустріч із Лесею Оробець понад сто освітян приїхали з усіх куточків області. Адже, саме представники профспілки освіти та науки найактивніше відстоюють свої права, разом із інтересами галузі. Люди висловлювалися про наболіле : неможливість виживати на мізерну зарплатню, середній рівень якої складає близько тисячі гривень, цікавилися перспективами в освіті та розподілом бюджету на наступний рік.

- Останнім часом саме із такими людьми досить важко зустрітися, - зазначила депутат Верховної ради, - Влада робить все, аби стравити свій народ. Замість того, щоб об’єднуватися, наразі представників профспілок намагаються посварити між собою. Щоб не було спільної позиції. Я давно не бачила такого згуртованого колективу однодумців, - підкреслила Леся Оробець. Дуже хотілося б бачити те саме на Національному рівні.

За словами очільника „Фронту Змін” Вінниччини Сергія Кудлаєнко, обласний осередок ніколи не втрачав зв’язку із представниками обласної профспілки освіти та науки. Адже її очолює депутат обласної ради від „Фронту Змін” Сергій Пугачов. Проте, ми ніколи не використовували і не будемо використовувати людей у власних популістичних інтересах. Навпаки, ми готові всім депутатським корпусом Вінниччини та всієї України відстоювати їхні права, підкреслив лідер Вінницьких „фронтовиків”.


Переглядів: 3413
Поширень: 0