Мрії здійснюються! В цьому переконались і учні двох шкіл м. Вінниці, які стали учасниками благодійної акції «Крок до мрії», яка відбулась 15 грудня.

благодійна акція «Крок до мрії»

Дана акція організована громадською організацією «Розвиток. Розвиток» за сприяння управління у справах сім‘ї та молоді обласної державної адміністрації. У заході взяли участь 16 діток віком від 8 до 12 років, які є учнями ЗОШ № 18 та ЗОШ № 32.

За словами організаторів, акція покликана об’єднати успішних, небайдужих осіб Вінниці навколо ідеї підтримки талановитих, обдарованих дітей у вдосконаленні та розвиткові їх здібностей, сім’ї яких не мають достатніх фінансових можливостей для підтримки їх творчого й інтелектуального потенціалу.

благодійна акція «Крок до мрії»

Попередньо представники громадської організації зустрічались з юними обдаруваннями з пропозицією написати лист Святому Миколаю і висловити своє бажання, здійснення якого допоможе у розвитку їх таланту і здібностей.

Як показали результати акції, у місті Вінниці є чимало успішних людей, готових підтримати тих, хто не просто чекає на допомогу, а вже сьогодні наполегливо працює над здійсненням своєї мрії.

У ролі «надійних помічників» Святого Миколая у здійсненні мрій маленьких вінничан виступили такі відомі і успішні вінничани як фронт-мен гурту «ТіК» Віктор Бронюк, товариство «МагіГранд» в особі директора Нурієвої Тетяни, депутат обласної Ради Сергій Кудлаєнко, керуюча торговельно-розважальним комплексом «Феріде плаза» Феріде Назарова, бізнес-леді Дерун Наталія та багато інших небайдужих приватних підприємців та бізнесменів нашого міста.

На завершення святкової церемонії нагородження та вручення омріяних «миколайчиків» учасники та організатори акції загадали бажання на наступний рік і усі разом на рахунок три задули символічні свічки на святковому торті.

Отож, мрії здійснюються…


Переглядів: 4206
Поширень: 0