Днями до Ленінського райвідділу міліції звернулася 44-річна місцева жителька з заявою про те, що в місті Вінниці, близько шостої години вечора, невідомий юнак шляхом застосування фізичної сили заволодів мобільним телефоном у її 19-річного сина, який є інвалідом дитинства та має явні фізичні вади.

Того дня 19-річного молодого чоловіка батьки вперше відпустили самого до Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького прогулятися та подивитися на міську ялинку. Коли молодик роздивлявся новорічну красуню до нього підійшов незнайомий юнак та попросив мобільний телефон, щоб зателефонувати до своєї подружки. Молодий чоловік охоче погодився допомогти юнакові та люб’язно надав йому телефон. Через кілька хвилин незнайомець знову підійшов до молодого чоловіка та знову попросив зателефонувати. Після цього між молодими людьми зав’язалася дружня розмова, і вони пішли з парку. Юнак завів свого нового знайомого у безлюдне місце та шляхом застосування фізичної сили відібрав у нього мобільний.

«За гарячими слідами» хлопець, причетний до скоєння даного злочину працівниками міліції був затриманий. Ним виявився 17-річний учень одного з ПТУ міста Вінниці. Хлопець фізично добре розвинутий, полюбляє спорт, а особливо бокс. Саме цим видом спорта він займається вже кілька років. До міліції затриманий потрапив не вперше. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Підозрюваному загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


Переглядів: 2550
Поширень: 0