Вінницька співачка RAPIRA із композицією “Get over” увійшла до фіналу національного відбору Міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2012”. У півфіналі, який пройшов у Києві 25 січня, журі з 54 учасників обрало 20 фіналістів. Окрім них автоматично до фіналу потрапили переможці проекту “Шоу №1” – група “Нереальні” і майбутній фіналіст національного відбору від телевізійної соціальної мережі SAY.TV.

На конкурсі співачка заспівала композицію “Get over”, яка, за її словами, драйвова, жива, англомовна... про любов і водночас має соціальний відтінок.

- Про те, що мене відібрали до фіналу, дізналась по дорозі до Вінниці, - поділилась солістка RAPIRA. - Звичайно, і колектив, який виступав разом зі мною теж дуже зрадів. Бо у день нашого виступу понад 20 конкурсантів журі навіть не дослухало до кінця. Їх починали слухати, потім зупиняли і без коментарів казали “дякую”. Нас прослухали до останньої ноти — і це уже радувало. Після цього член журі Іво Бобул сказав: “А звідки ви такі взялись?”.

Сам конкурс дівчина оцінює, як доволі чесний. Дівчина зазначає, що обирають сильні голоси, адже на Євробаченні доведеться співати наживо.

Наразі гурт і співачка готуються до фіналу, який пройде 18 лютого. Виступи претендентів транслюватимуться у прямому ефірі. А глядачі і шанувальники зможуть з мобільного проголосувати за RAPIRу.

Інші фіналісти відбору на Міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2012”:

  1. Шаніс
  2. Лєна Волошина (Білорусь)
  3. Ігор Татаренко
  4. Bondarchuk
  5. Оксана Нестеренко
  6. Гурт "Treeorange"
  7. Марієтта
  8. Дует "Маша Сазонова і Тихон Левченко"
  9. Віталій Галай
  10. Оля Полякова
  11. Марта
  12. Михайло Грицкан
  13. Рената Штіфель
  14. Матіас
  15. RAPIRA
  16. Гайтана
  17. Уляна Рудакова
  18. Едуард Романюта
  19. Гурт "Легкий флірт"
  20. Андрій Богомолець



Переглядів: 10676
Поширень: 0