10 лютого співробітниками ДПС на окружній дорозі м. Вінниця біля  АЗС "WOG" був зупинений автомобіль "JEEP GRAND CHEROKEE", під керуванням жителя м. Вінниця, під час перевірки документів якого було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію  Т/З містить ознаки підробки.

Цього ж дня співробітниками ДПС по вул. Соборній було зупинено автомобіль "БМВ – 520", Д.Н.З. (Польща) під керуванням громадянина Йорданії М., студента ВНМУ. Під час перевірки документів встановлено, що в свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу внесені зміни кустарним способом.

11 лютого співробітниками ДПС по Хмельницькому шосе був зупинений автомобіль "ФОЛЬКСВАГЕН", під керуванням жителя м. Вінниці, в якого під час перевірки виявлено, що номер кузова не відповідає записам в свідоцтві про реєстрацію, а саме свідоцтво містить явні ознаки підробки.

12 лютого працівниками ДПС по вул. Соборна був зупинений автомобіль "АУДІ А-6", під керуванням жителя с. Джулинка, Бершадського району, в якого при перевірці виявлено, що свідоцтво про реєстрацію вказаного транспортного засобу з явними ознаками підробки, а ідентифікайний номер кузова з внесеними змінами кустарним способом.

12 лютого працівниками ДПС в м. Вінниці по вул. 40 років Перемоги було зупинено автомобіль  «АУДІ-80», під керуванням жителя м. Вінниця. Під час перевірки даного автомобіля встановлено, що по базі даних автомобіль не значиться, на території України не зареєстрований, тобто не розмитнений та у водія вилучено свідоцтво про реєстрацію вказаного автомобіля, видане Полтавським МРЕВ 18.07.2005 року, яке має ознаки підробки.

Всі автомобілі поставлені на арештмайданчик  ВДАІ міста Вінниці.


Переглядів: 3808
Поширень: 0