Стало доброю традицією проводити цікаві заходи для дітей з особливими освітніми потребами, що виховуються у Вінницькому центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Ось і цьогоріч справжнім подарунком для них був святковий концерт, який підготували учні закладів професійно-технічної освіти міста. Ініціаторами заходу стали лідери учнівського самоврядування та їх координатор – завідуюча відділом з організаційно-масової роботи Вінницького державного Центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів Людмила Дудник.

Активними учасниками свята стали учні з гуртка «Волонтер» ЦПТО переробної промисловості та Центру естетичного виховання на чолі з головою учнівського самоврядування Вікторією Гриневич.

Діти з радістю та задоволенням спостерігали за концертними номерами у виконанні Світлани Тернової, Романа Лабунця (Вище професійне училище №7), Наталії Макух (Вище професійне училище сфери послуг), Євгенії Онофрійчук (Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище), Олександра Байлеми (ЦПТО №1 м. Вінниці), Юлії Машталер (Вище професійне училище №11). Особливу радість діти отримали від сучасного танцю «Спогади минулого», який виконали учні Центру професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці.

Після концерту активісти гуртка «Волонтер» залишились у реабілітаційному центрі, щоб поспілкуватись з дітьми, подарувати їм свою любов та увагу, разом виконати нескладні творчі завдання.



Переглядів: 4289
Поширень: 0