За інформацією прес-служби партії «Фронт змін» в ефірі «5 каналу» було оприлюднено інформацію про закриття 22 лютого працівниками МНС офісу регіонального осередку зазначеної політичної сили.

У зв’язку із цим, УМНС України у Вінницькій області повідомляє про недостовірність таких повідомлень. На сьогодні, територіальне управління МНС взагалі не має повноважень забороняти експлуатацію тих чи інших об’єктів.

22 лютого в оперативно-координаційний центр УМНС від прибиральниці офісу зазначеної партії телефоном надійшло повідомлення про розбиття двох ртутних термометрів. Рятувальники підпорядкованої державної пожежної частини №4 м.Вінниці, які терміново прибули на виклик, встановили, що на місці пригоди було розбито ртутний термометр. Хіміко-механічним способом працівники МНС провели демеркуризацію ртуті на площі одного квадратного метру та відбули у розташування підрозділу.

Лабораторні дослідження, вимір парів ртуті, а також прийняття рішення про застосування будь-яких запобіжних заходів до компетенції Територіального управління МНС не входять і за фактом розлиття ртуті не вживалися. За інформацією керівництва регіонального осередку «Фронту змін», будь-яких заяв про заборону їх діяльності працівниками МНС воно не поширювало.

В свою чергу Голова Вінинцької організації «Фронт Змін» Сергій Кудлаєнко прокоментував інцидент із розбитими градусниками під дверими парторганізації:

- Робота обласного осередку «Фронту Змін» - паралізована, а заходи, заплановані парторганізацією до відзначення Дня захисника Вітчизни, провести сьогодні неможливо.

За словами Сергій Кудлаєнка, 22 лютого близько 16 години біля дверей офісу організації за адресою Соборна, 66 було виявлене скло з ознаками речовини, зовні схожою на ртуть. Також Сергій Кудлаєнко повідомив, що на місце були викликані працівники МНС, а Санепідслужбою було складено припис про заборону експлуатації даного приміщення через значне перевищення випарів ртуті.

На офіційному сайті УМНС у Вінницькій області повідомляється, що 22 лютого в оперативно-координаційний центр УМНС від прибиральниці офісу зазначеної партії телефоном надійшло повідомлення про розбиття двох ртутних термометрів. Хіміко-механічним способом працівники МНС провели демеркуризацію ртуті на площі одного квадратного метру та відбули у розташування підрозділу.

Також Сергій Кудлаєнко повідомив, що вони уклали угоду з УМНС по очищенню приміщення. Витрати беруть на себе.



Переглядів: 3661
Поширень: 0