Саме у такі свята відбувається усвідомлення того, що найвищою цінністю в країні є Людина честі, доблесті і відваги, наголосив вінницький міський голова Володимир Гройсман на урочистостях з нагоди Дня захисника Вітчизни, які пройшли в Будинку офіцерів. На адресу ветеранів-воїнів міський голова виказав особливу подяку, зазначивши, що завдячуючи їм ми маємо сьогодення і майбутнє.

- Це Свято символізує для кожного з нас мужність і готовність захищати своє місто, свою сім’ю, країну, але найголовніше, - ми повинні захищати людські цінності. Чим би ми не займались у своєму житті, ми стикаємося з запитанням, „Чи готовий я особисто до самопожертви?” – саме так, як роблять ці люди в ім’я Батьківщини, - сказав Володимир Гройсман.

- Це всенародне свято, яке єднає людей багатьох поколінь, адже за усіх часів не було більш почесної справи, ніж боронити рідну землю, відстоювати свободу і незалежність своєї Батьківщини, - зазначив в своїй промові голова Вінницької ОДА Микола Джига.

Від імені обласної та міської влади були вручені почесні грамоти та грошові нагороди ветеранам Великої Вітчизняної війни, офіцерам командування повітряних сил Збройних сил України, ветеранам органів внутрішніх справ та діючим офіцерам УМВС у Вінницькій області. В свою чергу громадська організація ветеранів десантних військ вручила губернатору Миколі Джизі «Орден десантних військ»



Переглядів: 3047
Поширень: 0