8 березня близько 13.40 год на автодорозі Липовець-Турбів, біля с. Вахнівка, водій автомобіля "ДАФ", 1965 р.н., приватний підприємець, скоїв наїзд на 6-річну дівчинку-пішохода, жительку м. Липовець, яка перебігала дорогу. Внаслідок ДТП дівчинку від отриманих травм померла на місці.

9 березня о 2.30 год на автодорозі Ямпіль-Немирів, біля с. Крищенці, 17-річний водій автомобіля "ФОРД ФОКУС", житель м. Тульчин, перебуваючи в стані алкогольного сп\'яніння, не впорався з керуванням, з\'їхав на узбіччя та наїхав на дерево. Внаслідок ДТП, водій та його пасажирка отримали тілесні ушкодження та були госпіталізваоні в Тульчинську ЦРЛ.

Двоє пасажирів отримали медичну допомогу та були відпущені додому. Четвертий пасажир, теж житель Тульчина помер на місці пригоди.

8 березня о 18.10 год на автодорозі Житомир-Вінниця, біля с. Комсомольське, водій автомобіля "ВАЗ 2106" З., 1988 р.н., житель м. Київ, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та перекинувся. Внаслідок ДТП, водій отримав тілесні ушкодження і госпіталізований в Козятинську ЦРЛ.

9 березня о 23.35 год в м. Могилів-Подільський водій автомобіля "БМВ", житель м. Могилів-Подільський, не впорався з керуванням,з\'їхав у кювет. Внаслідок ДТП його пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забою грудної клітини та госпіталізована в травматологічне відділення Мог.-Подільської ЦРЛ.

11 березня близько 22 години на автодорозі м. Іллінці – с. Паріївка 49-річний водій автомобіля «Дачія-Логан» не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль з’їхав на узбіччя та перекинувся.

Внаслідок ДТП від отриманих травм водій іномарки загинув на місці пригоди. Його пасажири, 19-річна жителька с. Сороки та її 51-річний батько, з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до травматологічного відділення Іллінецької центральної районної лікарні.

11 березня о 21.35 год в смт. Вендичани водій автомобіля "ХЮНДАЙ", житель Республіки Молдова м. Кишинів, не впорався з керуванням та з\'їхав в кювет. Внаслідок ДТП, його пасажирка отримала тілесні ушкодження (забій шийного відділу хребта, струс головного мозку) та була госпіталізована в травматологічне відділення Могилів-Подільської ЦРЛ.




Переглядів: 5977
Поширень: 0