У суботу, 10 березня, у вінницькому Будинку офіцерів відбувся кастинг конкурсу «Міні Міс Вінниця 2012». У ньому взяли участь 56 дівчаток у віці від п\'яти до 13 років. Прагнули сподобатися журі усім, що тільки вміли: танцями й гімнастикою, грою на музичних інструментах, співом, віршами...

Судді, у свою чергу, оцінювали талант, артистичність і вміння дефілювати. Одні учасниці і справді виходили на сцену, як справжні дорослі міс - сміливо і впевнено. Інші хвилювались: запиналися, стримуючи сльози. Та ще більше, мабуть, хвилювалися за учасниць батьки, які тим часом за кулісами слідкували за кожним рухом своїх чад.

Замість запланованих 20 учасниць, які мали пройти у фінал конкурсу, журі обрало 24. Сьомого квітня дівчатка змагатимуться за першість у фіналі. Кращих визначатимуть у трьох вікових категоріях: від 5 до 7 років, від 8 до 10, від 11 до 13. Після конкурсу у Вінниці маленькі і юні переможниці представлять наше місто на конкурсі «Міні Міс Україна 2012», який відбудеться у Києві 12 травня.

За словами Лілії Поліщук, організатора конкурсу «Міні Міс Вінниця 2012», рішення про відбір до фіналу члени журі ухвалювало одноголосно.

- Обирали найяскравіших дітей. Та як на мене, оцінювати, особливо найменших, було непросто. Багато хто помітно хвилювався, слова забував, - каже Лілія. - Усім, хто не пройшов, раджу не засмучуватися, і запрошую на конкурс наступного року.

Попереду у маленьких фіналісток — непростий місяць тренувань. Двічі на тиждень вони займатимуться з професійними хореографами, щоб у день фіналу якнайкраще показати себе.


Переглядів: 9876
Поширень: 0