Завтра, 24 березня, у Вінниці відбудеться ІV Спеціалізована Всеукраїнська виставка континентальних лягавих. Проходитиме вона у пожежному комплексі по вулиці Генерала Арабея, 7. Всього - близько 200 собак із України, Росії, Білорусі і Молдови.

Як розповіли організатори виставки, а це правління Федерації мисливського собаківництва України (ФМСУ) спільно з головним управлінням Кінологічного союзу України, основна мета проведення заходу - визначення якості та оцінка континентальних лягавих.

- Ми хочемо не просто показати собак, а й виявити і відібрати кращих з кращих, поширювати мисливське собаківництво, - поділилась прес-секретар ФМСУ Дзвенислава Карплюк. - До того ж, це гарна нагода обмінятись набутим досвідом роботи між обласними організаціями Федерації мисливського собаківництва України, колективними членами федерації.

За інформацією Дзвенислави Карплюк, особливістю виставки є те, що екстер’єрні ринги собак породи німецький курцхаар і німецький дратхаар проходять, як монопородні виставки рангу САС (кандидат у національні чемпіони краси), що визначатимуть експерти країни походження породи.

Експерти: Ринг німецьких курцхаарів – експерт FCI, Віце-президент німецького клубу «Німецький курцхаар» Wolfgang M. Casper (Німеччина), Ринг німецьких дратхаарів - Oskar Brugger, Ринги малочисленних порід – Віце-президент ФМСУ Грановський Володимир Костянтинович (Україна).

Порядок проведення:

08:00 – 09:30 – реєстрація учасників виставки;
09:30 – 10:00 – відкриття виставки;
10:00 – 15:00 – робота екстер’єрних рингів;
15:00 – 16:00 – робота бонітувальних рингів;
16:00 – нагородження чемпіонів, закриття виставки.


Переглядів: 3999
Поширень: 0