"…Виявляється, обласна Рада видала дозвільні документи на будівництво нового магазину саме в цьому місці. Реакцію міськради поки не повідомляють, тому що засідання з цього питання ще не було. Але ми всі прекрасно знаємо, ЯК можуть видаватися такі дозвільні документи, і ЯК швидко можуть розгорнути будівництво, якщо дуже хтось зацікавлений. Нікому цей магазин заважати не буде, якщо його побудують навпроти банку (там на пів рівня нижче першого поверху самого майданчика і місця достатньо). АЛЕ! Суть у тому, що навпроти будинку №78 від банку до аптеки єдиний зелений шматочок з деревами і кількома кущами. Це наш єдиний і дуже слабкий бар\'єр від центральної проїжджої частини. І саме цей нещасний клаптик повністю оперезали парканом. Його знищать.

Будь ласка, відреагуйте на цей лист - напишіть статтю. Нехай вінничани будуть в курсі. Багато хто вже був у схожій ситуації і на Свердлова, і на площі 50 років Перемоги та інші. Якщо можете, зверніться в міську раду за докладними роз\'ясненнями та опублікуйте їх".

Редакція сайту "Моя Вінниця" звернулась з цим листом у департамент архітектури, будівництва і кадастру Вінницької міської ради.

- Будівництво ведеться відповідно до всіх дозволів, - прокоментував директор департаменту Максим Мартинюк. - Початок будівельних робіт був задекларований ще у 2011 році. Споруда, яка будується - це розширення діючого магазину "Дитячий світ". Це буде одноповерховий магазин змішаної групи товарів. Один поверх світла для мешканців сусіднього будинку не затулятиме. Ялинки, які ростуть біля магазину - будуть рости і надалі. Прохід із двора будинку на вулицю не тільки залишиться, але й буде розширений і реконструйований.



Переглядів: 5902
Поширень: 0