- 6 квітня о 5.10 год на автошляху в с. Немія Мог.-Подільського району водій мотоцикла "ЯВА-250" без номерного знаку К., 1987 р.н., житель с. Серебрія, не справившись з керуванням, з\'їхав на  тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП, К., отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правого стегна та госпіталізований в лікарню

- О 6 год в с. Нестерварка Тульчинського району водій автомобіля "ЗАЗ-110247" Л., 1982 р.н., мешканка С. Мазурівка, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з мотоциклом "ІЖ-Планета-2", під керуванням місцевого жителя.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла В. отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травма, струсу головного мозку, перелому лобної кістки, забійних  ран лобної ділянки та правого стегна і госпіталізований в Ортопедичне відділення Тульчинської ЦРЛ.

- О 10.05 год в смт. Стрижавка водій автомобіля "Мітцубісі-Паджеро" Г., 1952 р.н., житель м.Чернівці, рухаючись в напрямку м. Вінниці, раптово змінив смугу руху з правої на ліву, де допустив зіткнення з автомобілем "Джеллі", під керуванням П., 1956 р.н., жителя с. Сосонка. Внаслідок ДТП, водій автомобіля  "Джеллі" П. та пасажирка цього ж автомобіля К., 1955 р.н., мешканка с. Сосонка, отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані в МКЛ ШМД м. Вінниця.

- О 19.40 год у м. Козятин водій автомобіля "ФОЛЬКСВАГЕН ГОЛЬФ" С., 1966 р.н., житель с. Козятин,  скоїв наїзд на малолітню К., 2007 р.н., мешканку м. Козятин, яка перебігала проїжджу частину дороги в невстановленому місці. При ДТП, дівчинка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку та госпіталізована в Козятинську лікарню.


Переглядів: 2760
Поширень: 0