У Підмосков\'ї оперативники затримали громадянина України, який майже два роки перебував у міжнародному розшуку за згвалтування. Про це йдеться у повідомленні МВС РФ.

"Внаслідок проведення оперативної комбінації співробітниками Головного управління кримінального розшуку МВС Росії у селі Бєсєди Ленінського району Московської області громадянина затримали і доставили до чергової частини місцевого відділу поліції", - йдеться у повідомленні.

У російській поліції нагадали, що Департаментом кримінального розшуку МВС України 24-річного жителя м. Вінниці оголосили у міжнародний розшук після того, як той заховався від правоохоронних органів, дізнавшись, що засуджений до трьох років позбавлення волі за згвалтування.

Встановлено, що саме він у травні 2010 року в м. Вінниця побив і згвалтував на вулиці раніше незнайому дівчину. За даним фактом було порушено кримінальну справу за статтями 152 і 153 Кримінального кодексу України. Судом ухвалено вирок, від виконання якого обвинувачений заховався.

"Про затримання негайно повідомлений ініціатор розшуку, отримано підтвердження про необхідність утримання затриманого під вартою. Наразі вирішується питання про його екстрадицію в Україну", - повідомили в МВС Росії.



Переглядів: 3662
Поширень: 0