Частину стипендії та матеріальної допомоги студенти Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу Вінницького національного аграрного університету, за вказівкою керівництва, повертали на розрахунковий рахунок учбового закладу. Порушено кримінальну справу.

Могилів-Подільською міжрайонною прокуратурою встановлено, що упродовж 2008-2011 років службові особи Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу Вінницького національного аграрного університету, зловживаючи службовим становищем, виплачували учням стипендію та матеріальну допомогу у розмірі понад 10% коштів.

Ці порушення призвели до завищення витрат на виплату стипендії і матеріальної допомоги та завдали державі матеріальної шкоди на 495 423 гривень.

Також установлено, що частину даних коштів студенти, за вказівкою керівництва коледжу, повертали на розрахунковий рахунок учбового закладу.

Могилів-Подільською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу відносно службових осіб Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу Вінницького національного аграрного університету за фактами зловживання ними службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.



Переглядів: 4232
Поширень: 0