Прибудинковими територіями в районі Центрального ринку пройшовся 24 квітня під час об\'їзду Вінниці міський голова Володимир Гройсман. Тут на вулиці Шмідта тривають роботи по прокладанню зливової каналізації та перекладці водонапірної мережі. Після цього вулицю Шмідта буде заасфальтовано. Також планується привести в порядок вулиці Некрасова, Тімірязєва та Ленінградську.

У цьому мікрорайоні робота кипить не лише на дорозі, а й на прибудинковій території. Біля будинку по вул. Шмідта,69 розпочався ремонт спортивного майданчику. А в дворі багатоповерхівки по вул. Ленінградська,40 вже наведено лад після зими, приведено в порядок дитячий майданчик, обрізано дерева, все пофарбовано і відремонтовано.

Розпочались роботи і по вул. 50-річчя Перемоги. Минулого року на пішохідній частині від площі Перемоги до ринку «Світанок» було знесено майже усі тимчасові споруди. Вже цього року це місце набуде нового вигляду. Тут буде розширено проїжджу частину, облаштовано «кармани» для зупинки і стоянки транспорту, приведено в порядок тротуар, встановлено дві автобусні зупинки. Розширення дороги по вулиці 50-річчя Перемоги здійснюється за бюджетні кошти. Решта - це інвестиції підприємства «АВС-Цитрус».

По цій таки вулиці 50-річчя Перемоги, але вже зі сторони стадіону «Локомотив» вже проведені інші роботи - по реконструкції теплових мереж протяжністю 180 метрів та котельні за адресою вул. 50-річчя Перемоги,18 (проведено демонтаж 2-х застарілих котлів типу НДІСТУ-5, проведено переключення навантаження на ТЕЦ-4). В результаті КП «Вінницяміскьтепленерго» економить газ і кошти, а міська поліклініка №3, гінекологія та пологовий будинок №2, гуртожиток педуніверситету, які буде обслуговувати нова котельня, будуть отримувати якісніші послуги з теплопостачання.



Переглядів: 4850
Поширень: 0