Набуло чинності рішення Вінницького окружного адміністративного суду про задоволення позову ТОВ ВКП «Моріс» щодо його поновлення у реєстрі підприємств паливно-енергетичного комплексу. Нагадаємо, що Законом України від 23 червня 2005 року № 2711-VI визначено комплекс заходів, спрямованих на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу, перед якими є заборгованість, що виникла внаслідок неповних розрахунків за енергоносії. Вказаний Закон сприяє поліпшенню фінансового становища таких підприємств для запобігання їх банкрутству.

Так, постановою Вінницького окружного адміністративного суду від 25 квітня 2008 року у справі №2а-1535/08/0270 задоволено позов товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційного підприємства «Моріс» до Міністерства палива та енергетики України про скасування наказу № 39 від 31.01.2007р. у частині виключення ТОВ ВКП «Моріс» з реєстру підприємств паливно-енергетичного комплексу.Таким чином, наразі господарська діяльність підприємства захищена від банкрутства, йдеться у повідомленні прес-служби Вінницького апеляційного адміністративного суду.

Нагадаємо, що свого часу через борги „Морісу”, що орендував котельну по вул.Карла Маркса, 18а, напередодні опалювального сезону виникла загроза, що кілька десятків тисяч мешканців „військового містечка” залишаться взагалі без тепла. Тоді Вінницька міськрада через суд розірвала договір оренди з цією приватною фірмою і отримала за це „опозиціонера” в особі Віктора Малиновського з темою „несправедливих тарифів ЖКГ” .



Переглядів: 3842
Поширень: 0