14 травня в міській клінічній лікарні №1 було запущено апарат з очищення питної води, якій безкоштовно встановив Фонд Володимира Продивуса в рамках соціального проекту «Чиста вода для кожного».

Володимир Продивус

Керівництво закладу, а також медичні працівники та пацієнти змогли спробувати перший ковток очищеної води. За смаковими якостями вода нагадує джерельну, адже проходить через ультрафіолетове та озонове очищення. Автоматична система контролю гарантує відмінну якість води. Після проходження води через сучасний екологічний пристрій вона стає повністю придатною до вживання і не потребує додаткових термічних процедур. Фонд Володимира Продивуса забезпечить сервісне обслуговування апарату, тому безкоштовно споживати корисну воду зможуть не лише працівники лікарні, а й усі пацієнти.

- Нестача якісної питної води набуває актуальності для усієї планети. Тому, як тільки колектив лікарні звернувся до Фонду з проханням встановити пристрій для очищення води, ми одразу відгукнулися. Адже схвальні відгуки про роботу двох попередньо встановлених апаратів швидко поширилися Вінницею. – зазначив Володимир Продивус. – Тож, я дуже радію, що реалізація проекту «Чиста вода для кожного» стає у нагоді усім вінничанам.

 Усі апарати з очищення питної води, що встановлені Фондом Володимира Продивуса у Вінницькій області, функціонують безкоштовно. Соціальний проект «Чиста вода для кожного» реалізується з 2002 року. За цей час було проведено лабораторні дослідження якості питної води в регіоні, чищення і ремонт громадських криниць, буріння артезіанських свердловин та встановлення новітніх апаратів з очищення води для вінничан.



Переглядів: 5996
Поширень: 0