15 травня о 5.30 год, біля с. Ладижинські хутори Гайсинського район водій автомобіля "ВАЗ-210994" С., 1962 Р.Н., житель села Жерденівка, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на електроопору.

Внаслідок ДТП, водій і його дружина із численними травмами у вигляді забоїв і переломів ребер госпіталізовані в лікарню.

О 1.30 год. в м.Вінниця по вул. Свердлова, водій автомобіля "ШКОДА" М., 1982 Р.Н., жителька м. Вінниці, не впоравшись з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та скоїла зіткнення з автомобілем «ТОЙОТА», під керуванням З., 1974 р.н., жителя м. Вінниці. Внаслідок ДТП, водій автомобіля "ТОЙОТА" та його пасажир отримали ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу мозку, забоїв ніг і госпіталізовані В ШМД МКЛ.

О 14 год.. в м.Вінниця, по вул. Келецькій, в районі зупинки громадського транспорту "вул.Квятека", водій невстановленого автомобіля, допустив наїзд на учня 10 класу ЗОШ № 34, який перетинав у встановленому місці проїзну частину дороги, після чого з місця пригоди зник.

Пішохід із ушкодженнями госпіталізований в травматологічне відділення Вінницької обласної  дитячої клінічної лікарні. Вжитими оперативно-розшуковими заходами, працівниками ДАІ встановлено, що наїзд на пішохода автомобілем "ФОЛЬКСВАГЕН ШАРАН" скоїв 46-річний житель м. Вінниці, непрацюючий. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

З заявою звернувся водій шляхового управління м. Вінниці К. про те, що від його будинку скоєно  угон автомобіля "ФОРД СІЄРА". Вжитими оперативно-розшуковими заходами, працівниками ДАІ встановлено, що злочин скоїв житель с. Писарівка, непрацюючий, раніше судимий. Автомобіль вилучено.

Співробітники ДАІ за добу виявили:
1. Порушень ПДР: - 157 (з них грубих – 98)
2. Затримали нетверезих водіїв: -38
3. Невикористання ременів безпеки: - 5
4. ДТП з матеріальними втратами: - 3
5. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 19



Переглядів: 3205
Поширень: 0