Під великими парасольками розташувались навпроти центрального автовокзалу представники підприємців, які готові везти вінничан на море.

Цього року дозволи на надання послуг отримали 39 підприємців. Перша ж перевірка 20 червня виявила 5 порушень. Два з них стосувались транспортного засобу. Клієнтам надали менший автобус, ніж це анонсувалось.

В минулому році були зафіксовано 50 скарг вінничан, про це розповів начальник відділу з питань сім’ї молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов.

- Традиційні порушення: коли переноситься дата виїзду, коли замість комфортабельного автобусу використовується менш комфортабельний і коли люди отримують не ті умови, які були анонсовані, - розповідає Руслан Анфілов. - Якщо є такі випадки, ми просимо вінничан звертатися зі скаргами до нас.

Контроль над дотриманням перевізниками необхідних умов покладений на робочу групу, у яку входять представники міськради, управління у справах споживачів та Головтрансінспекції.

Перший рейс з Вінниці на море відбудеться 23 червня. Визначені три місця, з яких будуть відправлятися автобуси: автовокзал, Будинок Офіцерів та вул. Космонавтів.



Переглядів: 5462
Поширень: 0