Хірургічний корпус лікарні ім. ПироговаГолова облдержадміністрації Микола Джига проінспектував хід будівництва хірургічного корпусу лікарні імені М.Пирогова. Завершити будівництво хірургічного корпусу до 1 листопада – таке завдання поставив перед будівельниками очільник області. Стан справ на будівництві нового корпусу обласної клінічної лікарні імені Пирогова голова облдержадміністрації перевірив особисто. Микола Джига побував на об’єкті, піднявся на поверхи і оцінив обсяги виконаних робіт, а за результатами огляду провів робочу нараду.

«Сьогодні ми вийшли на фінішну пряму. Триває завершення головних монтажно-будівельних робіт.

Будівництво хірургічного корпусу Пироговки триваєНа будівництві щодня працює понад 300 осіб. До Дня незалежності України ми плануємо повністю завершити монтажно-будівельні роботи і благоустрій, а до 1 листопада – всі види робіт.

Це питання утеплення фасадів, енергозберігаюча складова. Найближчим часом заплановано облаштувати благоустрій зеленої зони. Цьому питанню буде приділено значну увагу, оскільки атмосфера лікарні має бути доброзичливою, навіювати особливий мікро-психологічний клімат. Над цим має попрацювати спеціаліст із сучасного ландшафтного дизайну. Специфіка даного об’єкту полягає в тому, що тут буде розміщено багато високотехнологічного обладнання. Ми маємо вирішити багато технічних питань, які б дозволили цій лікарні буди надсучаснішим закладом і демонструвати найвищу якість і діагностики, і лікування, і Микола Джига відвідав хірургічний корпус Пироговкиставлення лікарів до пацієнтів», – зазначив Микола Джига під час візиту на будівництво хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні ім. М.Пирогова.

Очільник області наголосив на тому, що все обладнання має бути неодмінно новим, високотехнологічним і тільки найвищої якості. Він також зазначив, що за усіма параметрами лікарня відповідатиме найсучаснішим світовим стандартам.

«Ми сподіваємося, що лікарня стане міжрегіональним хірургічним центром, аналогів якому не буде не тільки на Вінниччині, але й у сусідніх областях», – резюмував Микола Джига. Він висловив сподівання, що вже у наступному році лікарня зможе прийняти перших пацієнтів. Голова облдержадміністрації запевнив, що робитиме все максимально можливе, аби створити людям якісні і комфортні умови лікування, а обласна клінічна лікарня ім.М.Пирогова стане не тільки окрасою міста, а й одним із найпотужніших хірургічних центрів в Україні.

Для довідки

Будівництво нового хірургічного корпусу розпочато у 1992 році. Заклад загальною площею 20 тисяч кв. метрів розрахований на 240 стаціонарних місць. У корпусі передбачені палати на 1-2 особи. Щорічно у відділеннях нового корпусу будуть лікуватися близько 7 тисяч осіб.

Завершення будівництва хірургічного корпусу створить сучасні умови для перебування та лікування хворих з усієї області. Після здачі його в експлуатацію в 15 операційних блоках надаватиметься складна хірургічна допомога хворим з використанням найсучасніших технологій, одночасно проводитиметься і навчання студентів за новітніми методиками лікування.

Впродовж майже сторічної діяльності лікарня перетворилась в багатопрофільну, високоспеціалізовану і єдину в області лікувальну установу, в якій надається висококваліфікована медична допомога, основою якої є хірургія з 14 напрямків.

Як ми повідомляли раніше, хірургічний корпус не відкриють? та хірургічний корпус "пироговки" здадуть до Дня Незалежності без обладнання



Переглядів: 5952
Поширень: 0