Рекорд, зафіксований у "Книзі рекордів України", встановлювали у рамках VII Міжнародного конкурсу-фестивалю талановитих дітей-сиріт "Щасливі долоні".

Серед абсолютних переможців конкурсу - Олег Каратчук з Гайсина (напрямок "Освіта") та Должиков Микола з Вінниці (напрямок "Культура").

Цьогоріч учасниками фестивалю, який проводився у трьох номінаціях - освіта, спорт, культура - стали 600 дітей-сиріт із 27 областей України, а також з Молдови та Казахстану. Крім того, в заочних конкурсах взяли участь діти з Вірменії, Білорусі, Італії, Іраку, Росії, Сьєрра-Леоне, Хорватії.

- Конкурс-фестиваль "Щасливі долоні" в цьому році є воістину рекордним, - розказала генеральний директор "Артеку" Олена Піддубна. - Разом із рекордом "Найчисельніше дружнє рукостискання" нашим талановитим переможцям вручено шість сертифікатів на освіту в Кримському гуманітарному університеті, більше 60 путівок на відпочинок у дитячих центрах Угорщини, Мексики, фестивальні тури Європою (Німеччина, Нідерланди, Бельгія), контракт на зйомку у фільмі, велика кількість цінних подарунків та призи наших меценатів.



Переглядів: 3195
Поширень: 0