ВІННИЦЬКИЙ МВ

26 СЕРПНЯ БЛИЗЬКО 19.30 ГОД. ПО ВУЛ. КИЇВСЬКА В НАПРЯМКУ ВУЛ. СТЕЦЕНКА ВОДІЙ АВТОМОБІЛЯ "ВАЗ-2170" , 1954 Р.Н., ПЕНСІОНЕР, СКОЇВ НАЇЗД НА ПІШОХОДА, 1998 Р.Н., ЯКИЙ ПЕРЕХОДИВ ДОРОГУ В НЕВСТАНОВЛЕНОМУ МІСЦІ. ВНАСЛІДОК ДТП ХЛОПЕЦЬ З ТІЛЕСНИМИ УШКОДЖЕННЯМИ У ВИГЛЯДІ ЗАБОЮ ПРАВОГО КОЛІННОГО СУГЛОБУ ГОСПІТАЛІЗОВАНИЙ В ОБЛАСНУ ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ.

ВІННИЦЬКИЙ РВ

26 СЕРПНЯ БЛИЗЬКО 00.30 ГОД. В С. МАЛІ КРУШЛИНЦІ ВОДІЙ МОТОЦИКЛА "ДНЕПР-11" , 1993 Р.Н., ЖИТЕЛЬ С. ГАВРИШІВКА, НЕ СПРАВИВСЯ З КЕРУВАННЯМ ТА СКОЇВ ЗІТКЕННЯ З БЕТОННОЮ ЕЛЕКТРООПОРОЮ. ВНАСЛІДОК ДТП ВОДІЙ З ДІАГНОЗОМ: ПОЛІТРАВМА, ЧЕРЕПО-МОЗКОВА ТРАВМА, ПЕРЕЛОМ ОСНОВИ ЧЕРЕПА ГОСПІТАЛІЗОВАНИЙ В РЕАНІМАЦІЙНЕ ВІДДІЛЕННЯ МКЛ ШМД.

ТУЛЬЧИНСЬКИЙ РВ

26 СЕРПНЯ О 16.00 ГОД. В СМТ. ШПИКІВ ВОДІЙ АВТОМОБІЛЯ "ВАЗ-2115" , 1975 Р.Н., ЖИТЕЛЬ С. СЛІДИ, НЕ СПРАВИВСЯ З КЕРУВАННЯМ, ВИЇХАВ НА СМУГУ ЗУСТРІЧНОГО РУХУ ТА СКОЇВ ЗІТКНЕННЯ З АВТОМОБІЛЕМ "УАЗ" ПІД КЕРУВАННЯМ ЖИТЕЛЯ СМТ. ШПИКІВ, 1968 Р.Н.,. ВНАСЛІДОК ДТП ВОДІЙ ЛЕГКОВИКА З ЗАКРИТОЮ ЧЕРЕПНО-МОЗКОВОЮ ТРАВМОЮ, ПЕРЕЛОМОМ НІГ, А ЙОГО ПАСАЖИРКА , 1990 Р.Н., ЖИТЕЛЬКА С. СЛІДИ, ІЗ БАГАТОЧИСЕЛЬНИМИ РАНАМИ В ОБЛАСТІ ГОЛОВИ ГОСПІТАЛІЗОВАНІ В ЦРЛ.

Державтоінспекція Вінниччини нагадує, що з 20 вересня на Вінниччині стартував Всеукраїнський рейд «Увага! Діти на дорозі». Триватиме він впродовж місяця - до 20 вересня. Його мета – не допустити дитячого дорожньо-транспортного травматизму та нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період.

Також ДАІ звертається до дорослих:

Шановні водії! Не порушуйте Правила дорожнього руху, зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів, будьте пильні і уважні під час руху біля навчальних закладів.

Шановні батьки! Безпека ваших дітей залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати малюкам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, будьте для дітей прикладом зразкової поведінки на дорозі! Допоможіть їм безпечно розпочати новий навчальний рік!



Переглядів: 3247
Поширень: 0