За словами начальника Відділу Сергія Загики, основні завдання новоствореної служби полягають у протидії нелегальній міграції, притягненні до адміністративної відповідальності за порушення законодавства у сфері реєстрації фізичних осіб, видачі документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство.

За час роботи працівниками відділу міграційного контролю за порушення правил перебування іноземців та осіб без громадянства до адміністративної відповідальності притягнуто 180 іноземних громадян (стаття 203 КУпАП). Примусово повернуто до країни походження 16 іноземців, яким за відповідним рішенням УДМС України у Вінницькій області заборонено подальший в’їзд в Україну терміном на три роки. Згідно відповідного рішення адміністративного суду примусово видворено за межі держави 10 іноземних громадян.

Задокументовано 2200 адміністративних правопорушень за порушення правил паспортної системи.

Працівники відділу міліції міграційного контролю УМВС України у Вінницькій області здійснюють прийом з питань, що відносяться до компетенції новоствореної служби за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, б. 10. Телефон/факс (0432) 593-253



Переглядів: 3633
Поширень: 0