Дорослі вважають себе досить досвідченими в користуванні полум’ям і часто нехтують правилами пожежної безпеки, а діти граюся з ним, бо їм цікаво як палахкотить гарненький вогник. Проте, як свідчить статистика, таке ставлення до вогняної стихії часто має негативні наслідки.

Виключенням не був і вчорашній день. 6 вересня після обіду в одній із житлових квартир міста Вінниці сталася пожежа, внаслідок якої з опіками нижніх кінцівок ІІ ступеня до лікарні був госпіталізований її власник. Прибувши на місце події, інспектори Управління Держтехногенбезпеки вияснили, що 47-річний чоловік вирішив запалити цигарку в своєму ліжку. А коли рятувальники відчинили двері кварти, господар спав і навіть не відчував як під його ногами тліє матрац.

За словами сусідів, чоловік частенько заглядав у чарку та приходив додому в нетверезому стані. Так було і цього дня. Наразі потерпілий знаходиться в опіковому центрі обласної лікарні імені М.І. Пирогова.

Переймаючись безпекою кожного вінничанина, Управління Держтехногенбезпеки ще раз звертається до громадян із проханням бути уважними при користуванні відкритим полум’ям, та нагадує, що паління в ліжку може закінчитися не лише опіками.



Переглядів: 3308
Поширень: 0