4 жовтня о 21:50 год. в м. Калинівка по вул. Леніна біля тц "Корона" невідомий водій невстановленого автомобіля із пошкодженим правим переднім крилом, фарою та габаритами, допустив наїзд на пішохода Ж., 1938 р.н., пенсіонера, жителя м. Калинівка, який з тілесними ушкодженнями госпіталізований в реанімаційне відділення Калинівської црл.

Вжиті заходи щодо встановлення та затримання автомобіля причетного до даного злочину. В Калинівському та навколишніх районах введено план "перехоплення".

Державтоінспекція звертається до всіх свідків автопригоди та свідомих громадян, які володіють інформацією про місце знаходження автомобіля чи водія, які причетні до ДТП, повідомити за телефонами:

  • чергова частина удаі умвс (0-432) 61-17-70, 59-33-33;
  • гаряча лінія удаі умвс (0-432) 59-34-34, або 102.

Анонімність і конфіденційність гарантується.

Державтоінспекція попереджає і застерігає фізичних і юридичних осіб, які здійснюють ремонтні роботи транспортних засобів, про кримінальну відповідальність у разі проведення незаконних будь-яких реставраційних робіт автомобіля, причетного до ДТП. На автомобілі явні пошкодження передньої правої частини.

Добровільне зізнання у скоєнні злочину зменшує міру відповідальності перед законом, суспільством і власною совістю.

4 жовтня о 15 год. в с. Політанки на польовій дорозі біля твариницької ферми водій трактора "Т-40" без державного номера з причіпом В., 1956 р.н., житель с. Політанки, під час руху з гори не впорався з керуванням, внаслідок чого перекинувся причіп, в якому знаходився місцевий житель О., 1980 р.н., який від отриманих травм на місці пригоди загинув.

4 жовтня о 12 год. під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом та відпрацювання Немирівського району, працівниками ОР ДПС УДАІ в м. Немирів по вул. Луначарського було зупинено автомобіль "Опель Вектра", під керуванням П., 1975 р.н., жителя м. Немирів, де при звірці номерних знаків із документами встановлено, що в даному автомобілі номер кузова перероблений кустарним способом. Автомобіль поставлено на штрафмайданчик.



Переглядів: 4589
Поширень: 0