6 жовтня працівниками ВДАІ ВМВ під час несення служби по вул. Соборній був зупинений автомобіль «Нісан Кашкай», під керуванням Є., 1973 р.н., непрацюючого, жителя м. Ялта, при огляді якого в салоні, було виявлено та вилучено електрошокер "dirct current ultra". Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

5 жовтня о 20.30 год. в с. Дмитрашківка водій мотоцикла "МТ-10" м., 1972 р.н., непрацюючий, місцевий житель, не справився з керуванням та скоїв наїзд на дерево. Внаслідок ДТП, М. з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми госпіталізований в црл.

7 жовтня о 20 год. на автошляху Крижопіль-Красносілка невідомий водій орієнтовно автомобіля "Таврія-Пікап" скоїв наїзд на велосипедиста К., 1958 р.н., жителя с. Зеленянка, який отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому лівої гомілки та без свідомості був доставлений в реанімаційне відділення Крижопільської црл, де під час надання медичної допомоги помер. Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівниками ДАІ встановлено, що наїзд на велосипедиста скоїв водій автомобіля "ЗАЗ-1105" (пікап) Г., 1984 р.н., житель смт. Крижопіль. Г. поміщено в ітт. Автомобіль поставлено на штрафмайданчик.

Розкрити злочин «по гарячих слідах» допоміг юний спортсмен, який повідомив правоохоронцям, що бачив як на великій швидкості тією ділянкою дороги рухався автомобіль «Таврія – пікап», білого кольору. Згідно даних АІПС в районі всього 12 автомобілів цієї марки. Тому пошуки зловмисника довго не тривали. Через деякий час його та автомобіль знайшли вдома, хоча легковик належить місцевому СТОВ. На автомобілі було відбите дзеркало. Водій легковика пояснив свою втечу з місця ДТП тим, що злякався. За фактом автопригоди ведеться слідство.

Співробітники ДАІ 07.10.2012 виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 273 (з них грубих – 143), - з початку року – 60829;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 43, - з початку року – 9788;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 74, - з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 18498;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 126;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 3, - з початку року – 1787;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 2, - з початку року – 544;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 33.



Переглядів: 3276
Поширень: 0