15 жовтня біля 20 год. на автошляху Вінниця-Липовець водій автомобіля "Тайота-Прадо", 1957 р.н., житель с. Лука Мелешківська, Вінницького району, допустив зіткнення з гужовою повозкою, яка рухалась в попутному напрямку, в якій знаходився пенсіонер, 1946 р.н, житель м. Липовець. Внаслідок ДТП, чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, переломів ребер, переломів обох ніг та госпіталізований до хірургічного відділення Липовецької црл, де під час надання медичної допомоги помер.

15 жовтня о 11.07 год. до 1-го відділу міліції ВМВ по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що до нейрохірургічного відділення мкл шмд з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забійної рани потиличної ділянки голови госпіталізовано жительку м. Вінниці, 1956 р.н., яка тілесні ушкодження отримала близько 10 год. Цього ж дня в м. Вінниці по вул. Бучми внаслідок наїзду на неї автомобіля "ГАЗ", під керуванням жителя с. Щітки Вінницького району, 1986 р.н.,. Проводиться перевірка.

15 жовтня о 21 год. під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом та відпрацювання району, працівниками ІДПС, в м. Мог. Подільський було зупинено автомобіль "Опель-Астра" під керуванням жителя с. Сугаки, 1970 р.н., де при перевірці документів було встановлено, що вище вказаний номерний знак належить іншому автомобілю.

15 жовтня о 15.30 год. під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, працівниками ДПС на стаціонарному посту в м. Немирів, було зупинено автомобіль "Тойота Кемрі" під керуванням жителя м. Бершадь, 1990 р.н., де при перевірці було встановлено, що даний автомобіль значиться в угоні, як майно яким заволоділи шахрайським шляхом. Автомобіль знаходиться у розшуку з 23.08.2012 року залізничним РВМВУ УМВС м. Київ.



Переглядів: 3326
Поширень: 0