Національний екологічний центр України запрошує усіх зацікавлених осіб набути практичних знань для власноручного виготовлення, встановлення та використання сонячних колекторів для побутового нагріву води.

Відповідний тренінг відбудеться з 2 по 5 листопада у селищі Погребище, що у Вінницької області.

Тренінг проводитимуть українські фахівці, підготовлені у рамках проекту “Увімкни сонце – живи комфортно” за фінансової підтримки Європейського Союзу. Участь у тренінгу – безкоштовна. Під час навчання його учасники виготовлять діючий сонячний колектор.

Усім учасникам, які протягом двох місяців після навчання самостійно виготовлять і встановлять власний сонячний колектор та зголосяться здійснювати його моніторинг протягом двох років, за рахунок проекту буде частково відшкодовано вартість використаних матеріалів. Також, тим учасникам, чиї колектори будуть встановлені до 26 листопада 2012 року, додатково будуть відшкодовані витрати на проїзд до/з місця проведення тренінгу. Екcперти проекту, за потреби, надаватимуть інформаційну та технічну підтримку.

Питання та пропозиції надсилайте на адресу: [email protected]

Довідка:

Проект «Увімкни сонце – живи комфортно» здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та виконується Міжнародною мережею жіночих організацій «Жінки в Європі за спільне майбутнє» разом із партнерами в Україні: Національним екологічним центром України, Татарбунарською районною громадською екологічною організацією «Відродження» та Міською молодіжною громадською організацією «Екоклуб». Демонстраційні сонячні водонагрівачі виготовлені в рамках проекту діють у селищі Маневичі, селі Копилля та селі Велика Осниця Маневицького району, а також в містах Татарбунари та Погребище.



Переглядів: 3481
Поширень: 0