У 2009 році міліція порушила відносно неї кримінальну справу за підроблення документів. Перебуваючи у змові ще з двома особами, зловмисниця вклеїла своє фото в чужий паспорт та оформила доручення на продаж квартири вінничанки, яка в цей час перебувала в Італії на заробітках. Коли власниця квартири повернулася з-за кордону, в її квартирі проживали уже інші люди. Потерпіла звернулася з заявою до міліції.

Тим часом підприємлива панянка, якій за скоєний злочин загрожувало до 5 років в’язниці , поспішила втекти за межі країни.

За словами начальника УБОЗ УМВС у Вінницькій області Валерія Пастуха, підозрювана виїхала до США та три роки там переховувалась, поки зрештою її не затримала поліція.

Убозівці за допомогою Інтерполу та американських колег встановили її місцезнаходження. На початку жовтня українку депортували з США на батьківщину, де її притягнуть до кримінальної відповідальності за порушення закону. З аеропорту «Бориспіль» втікачку доправили до слідчого ізолятора, де вона перебуватиме до завершення досудового розслідування.



Переглядів: 2879
Поширень: 0