Про це газеті „МІСТО” повідомив перший заступник міського голови Іван Михайлюк. За його інформацією, це підприємства „Вінницькі теплові мережі” та „Вінницяміськтеплоенерго”. Причому, останнє підприємство має борги лише за жовтень, тому у січні в підприємства виникне нова заборгованість – вже за листопад, каже заступник мера. Основною причиною такої заборгованості керівники теплопостачальних підприємств називають борги населення за спожиті комунальні послуги. Прикладом, рівень розрахунків із ДП „Вінницькі теплові мережі” складає 62%. КП „Вінницяміськтеплоенерго” – 64%.

- Я вважаю незадовільною роботу із виплати зарплатні ДП „Вінницькі теплові мережі”, - каже Іван Михайлюк. – Дивіться, як сьогодні вилучають машини, за борги по кредитах. Не знаю, наполягайте на продажу арештованого у боржників майна. І все! Іншого резерву у нас не має, тільки „дебіторка” населення.

Керівник „Вінницяміськтеплоенерго” Сергій Коваленко взагалі песимістично налаштований щодо розрахунків населення. Він каже: „січень у нас взагалі буде провальний”. Втім, така песимістичність не задовольняє першого заступника мера. Іван Михайлюк щодо боргів населення за спожите тепло наголосив: „Вибивайте гроші! Це ж ваші зароблені!”

Іван Михайлюк наполягає на посиленні роботи з боржниками і рекомендує керівникам теплопостачальних підприємств значно більше уваги приділяти боргам населення.


Переглядів: 2706
Поширень: 0