Урочисті заходи відбулися в актовій залі управління. З вітальним словом перед присутніми виступив начальник Управління ДСО при УМВС України у Вінницькій області Віктор Козаченко, який привітав особовий склад з професійним святом.

- Працівники Державної служби охорони виконують не лише обов’язки щодо охорони об’єктів, а й беруть активну участь у охороні громадського порядку, чим роблять життя наших громадян більш спокійним та безпечним. Завдяки налагодженій системі швидкого реагування на виклики, бійці УДСО безпосередньо розкривають злочини, чим допомагають своїм колегам з райвідділів. З початку року працівники УДСО при УМВС України у Вінницькій області розкрили 197 злочинів та взяли участь в розкриті 2523 злочинів. До міськрайорганів області працівники ДСО доставили 1523 правопорушників, на яких були складені адміністративні протоколи, - каже Віктор Козаченко.

За своє сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, виявлену при цьому високу професійну майстерність, наполегливість, ініціативу та досягнення вагомих успіхів у службі, з нагоди 60-ї річниці створення ДСО при МВС України, найкращі працівники були заохочені правами начальника управління.



Переглядів: 4549
Поширень: 0