Нова гучна аварія, але без фатальних наслідків, сталась у Вінниці на Соборній у ніч з п’ятниці на суботу, 27 жовтня. Молоді люди, що мчали на “Мазді” центральною вулицею, в’їхали у кіоск “Преса” і просто знесли його. На гуркіт з сусіднього кафе вискочили офіціанти.

Аварія на Соборній у Вінниці

- Ми вже завершили роботу о 24 годині, але раптом почули, як щось бабахнуло, - розповідає Ольга, яка працює офіціантом в кафе. - Спочатку ми просто не зрозуміли, що відбувається. А потім побачили, що “Мазда” влетіла у кіоск і зупинилась на бордюрі нашого літнього майданчика. Оглянули чи усе нормально з людьми, може комусь треба була “швидка”. Але побачили, що усі вийшли живі.

Персонал кафе розповідає, що троє молодих людей, які їхали в авто, спершу намагались втекти. Але їх повернули на місце.

- Ледве на ногах тримались, - продовжує Ольга. - З переляку навіть штани намочили.

Скло з кіоску, котрий розтрощила «Мазда», розсипалось аж до середини літнього майданчика. Нічні перехожі почали збирати шоколадки й інший товар, що продається у кіоску.

- Ну народ у нас такий, - розмірковує адміністратор кафе Анна. – Але з якою це швидкістю і як треба було їхати, щоб не вписатись у поворот, адже кіоск за кілька метрів від дороги? Добре, що нікого з людей у кіоску і на зупинці не було, бо від такого удару в живих би не лишились.

Вже наступного ранку про місце ДТП нагадувала лише відсутність кіоску. У вінницькій Державтоінспекції, ситуацію поки не коментують: з якою саме швидкістю їхав водій «Мазди» і чи тверезий він був.

- Ще не готові результати аналізів, - зазначив начальник обласної ДАІ Павло Солоненко. - Проводяться слідчі дії.

Батько водія «Мазди» визнав, що його син, перед тим, як сісти за кермо, пив коньяк. А також повідомив газеті «Місто», що готовий відшкодувати усі збитки.

- Я готовий відновити ларьок, - сказав пан Анатолій. – І вже переговорив з усіма, хто може зробити такий самий новий кіоск. Щодо сина, немає різниці, чи він сидів за кермом, чи дав порулити комусь із друзів, він однаково винний у ситуації.

До слова, як стало відомо газеті «Місто» з власних джерел, хлопці у «Мазді» хотіли зробити так званий «міліцейський поворот» - так як у кіно показують. Але нібито не спрацював ручник…



Переглядів: 9441
Поширень: 0