Такою активною волонтерською роботою учні навчального закладу займаються уже не перший рік, щоразу організовуючи цікаве і корисне дозвілля для молоді «Обрію».

Майстер - класи

На чергову зустріч із вихованцями центру реабілітації учні, які отримують професійну підготовку за фахом «Кравець. Закрійник» та «Слюсар з ремонту автомобілів» підготували презентацію про історію виникнення аплікацій та разом із «обріївцями» створювали роботи з осіннього листя.

Поруч із творчою майстернею працювали учні, які навчаються за фахом «Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів». З допомогою майстра виробничого навчання Л.І.Крупник майбутні спеціалісти проводили майстер-клас по збірці електричних вилок із шнурами та навчали зацікавлену молодь виготовляти формовку виводів радіоелементів.

Перукарські послуги

А в окремій залі майбутні перукарі надавали вихованцям закладу свої професійні послуги: стрижки, укладки та плетіння волосся, а також під керівництвом майстра виробничого навчання Т.Е. Бушуляк провели майстер-клас із плетіння косичок та підготували низку рекомендацій по догляду за шкірою косметичними засобами.



Переглядів: 11130
Поширень: 0