На перехресті Барсьокого і Хмельницького шосе розпочали встановлення світлофорів, на які не виділили кошти. Металеві конструкції для нових світлофорів зацементували на в’їзді до Вінниці з Хмельницького і Барського шосе.

Усього запланували і вирішили встановити шість світлофорів — такі результати чергової наради із представниками міськради, міського і обласної ДАІ. За словами Павла Солоненка, начальника ДАІ УМВС України і Вінницької області, ДАІ у цьому плані може лише подякувати меру міста Вінниці за підтримку, розуміння і надання допомоги у запобіганні ДТП.

Натомість підприємство-виконавець, Вінницьке комунальне підприємство “Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху”, розводить руками, бо ніхто коштів на “встановлення” не дав. Юридично дорогою державного значення “Житомир — Могилів-Подільський”, на якій - зазначене перехрестя, опікується державна служба автомобільних доріг України (Укравтодор). Існуючий світлофорний об’єкт на ній, який регулює рух пішоходів від трамвайної зупинки до західного автовокзалу, — міський.

- На нараді вирішили про встановлення шести світлофорів, які працюватимуть, як узгоджені елементи уже існуючого світлофорного об’єкту, - розповідає начальник ВКП “ВСМЕДОДР” Іван Юрченко. - Але вирішити то вирішили, та ніхто не вказав джерела фінансування. Наших ресурсів вистачило тільки на металеві конструкції, цемент і робочу силу.

фото  сайту з skyscrapercity



Переглядів: 6795
Поширень: 0