Працівники міліції по вулиці Чехова, виявили небезпечну рибну продукцію

Під час перевірки місць зберігання тваринницької продукції в одному з складських приміщень, розташованих в м. Вінниці, працівники відділу ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області виявили та вилучили 8 тонн прісноводної в’яленої та копченої риби на суму майже 145 тисяч гривень без ветеринарних документів та будь-якого маркування щодо її виробника.

Працівники міліції по вулиці Чехова, виявили небезпечну рибну продукцію

Як повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, виявлена рибна продукція була вилучена з обігу та направлена на відповідальне зберігання до встановлення її походження та якості. Зі слів 37-річного підприємця, якому належить виявлена рибна продукція, привіз він її з Черкаської області для реалізації на ринках міста Вінниці.

Працівники міліції по вулиці Чехова, виявили небезпечну рибну продукцію

Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як ми повідомляли раніше, на складі по вул Папаніна та Короленка міліціонери вилучили 800 кг небезпечної риби та курячих стегенець сумнівної якості, які мали надійти в продаж на ринки м. Вінниці.



Переглядів: 3931
Поширень: 0