30 листопада о 19.30 год. по Немирівському шосе в с. Писарівка водій автомобіля «Мітцубісі-Галант» Л., 1982 р.н., житель м. Вінниця допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21122», під керуванням Г., 1972 р.н., жителя м. Чугуєв Харківської області, який здійснював маневр ліворуч, після чого, внаслідок зіткнення виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-217030», під керуванням Н., 1972 р.н., жителя смт. Вороновиця Вінницького району. Внаслідок ДТП, водій автомобіля "ВАЗ-21122" Г. отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ключиці зі зміщенням та госпіталізований в хірургічне відділення мкл шмд м. Вінниці.

30 листопада о 10 год. на автошляху Стрій-Кіровоград-Знам`янка водій автомобіля "Шкода" Л., 1987 р.н., житель м. Київ, не вибравши безпечну дистанцію та швидкість руху, допустив зіткнення з автомобілем "САЗ 3507", під керуванням С., 1972 р.н., жителя с. Мелешків, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП, Л. отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забійної рани голови та хребта і госпіталізований в травматологічне відділення гайсинської црл.

30 листопада о 17.30 год. в смт. Літин водій автомобіля "Шкода Фабія" К., 1981 р.н., житель м. Немирів, допустив наїзд на пішохода Г., 1976 р.н., жителя с. Чапля Летичівського району Хмельницької області, який перетинав проїзну частину дороги по пішоходному переході. Внаслідок ДТП, Г. отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та госпіталізований до травматологічного відділення літинської црл. Водій та пішохід тверезі.

30 листопада о 17 год. в с. Ковалівка водій автомобіля "ВАЗ-2107" С., 1974 р.н., житель с. Сподахи, не справився з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "Фольсваген лт-28", під керуванням К., 1977 р.н., жителя с. Сподахи. Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля "ВАЗ-2107", син водія, С., 1996 р.н., житель с. Сподахи, отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та перелому тазобедреного суставу і госпіталізований в реанімаційне відділення немирівської црл.

1 грудня о 21.30 год. в РВ надійшло повідомлення від Т., 1972 р.н., жителя с. Комарів про те, що рухаючись на автомобілі "Форд транзит" по автодорозі "Кременець-Б.церква", поруч с. Пляхова помітив на узбіччі Ш., 1971 р.н., жителя м. Козятин, який з діагнозом закритої черепно- мозкової травми, без свідомості госпіталізований в козятинську црл, де під час надання медичної допомоги помер. Вжито заходів щодо встановлення особи водія та транспортого засобу.

Державтоінспекція звертається до всіх свідків автопригоди та свідомих громадян, які володіють інформацією про місце знаходження автомобіля чи водія, які причетні до ДТП, повідомити за телефонами:

  • чергова частина удаі умвс (0-432) 61-17-70, 59-33-33;
  • гаряча лінія удаі умвс (0-432) 59-34-34, або 102.

Анонімність і конфіденційність гарантується.

Державтоінспекція попереджає і застерігає фізичних і юридичних осіб, які здійснюють ремонтні роботи транспортних засобів, про кримінальну відповідальність у разі проведення незаконних будь-яких реставраційних робіт автомобіля, причетного до ДТП.

Добровільне зізнання у скоєнні злочину зменшує міру відповідальності перед законом, суспільством і власною совістю.

1 грудня о 1.05 год. на автодорозі Тульчин-Тиманівка, біля с. Тиманівка водій автомобіля "Вольксваген Поло" Б., 1993 р.н. житель с. Суворівське не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та здійнив наїзд на дерево. Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля М., 1991 р.н., жителька с. Суворівське з діагнозом перелом основи черепа та перелом ключиці госпіталізована в реанімаційне відділення тульчинської црл.

1 грудня о 17.57 год. в РВ надійшло повідомлення про те, що по вул. Привокзальній на ст. Липовець водій мопеду "Дефіан", б\\\\н, Х., 1972 р.н., непрацюючий, житель с. Володимирівка, не впорався з керуванням, впав на проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП, пасажир, його неповнолітній син, Хуторний Назар Олександрович, 2008 р.н., проживає там же, з діагнозом закрита черепно мозкова травма, струс головного мозку, множинні садини обличчя та забійна рана голови госпіталізований в хірургічне відділення липовецької црл.

1 грудня о 21.15 год. в РВ  з мкл шмд надійшло повідомлення про те, що в с. Вінницькі Хутора по вул. Набережній водій невстановленого транспортого засобу здійснив наїзд на пішохода С., 1983 р.н., непрацюючого, проживаючого в  с. Вінницькі Хутора, який з діагнозом закрита черепно мозкова травма та забій вуха госпіталізований в мкл шмд. Працівниками ДАІ м. Вінниці було встановлено, що наїзд здійснив водій автомобіля "Фольцваген т-4" Н., 1969 р.н., вінничанин. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Виїздом на місце події встановлено, що пішохід рухався краєм проїзної частини дороги з собакою. У зустрічному їм напрямку рухався автомобіль, який і скоїв на них наїзд. Водій утік у невідомому напрямку. Собака на місці загинула, а пішохід з травмами госпіталізований до лікарні. На місці ДТП було знайдено тільки уламки розбитого скла. Під час обстеження прилеглих територій в 5-ти кілометрах від місця автопригоди було знайдено автомобіль «Фольксваген т-4» з характерними технічними пошкодженнями та розбитим склом. Його власник у нетверезому стані спав вдома. На запитання про скоєне ДТП, він пам’ятав лише, що збив собаку. За фактом проводиться досудове дослідження.

2 грудня о 19.50 год. в с. Приборівка невідомий водій легкового автомобіля скоїв наїзд на велосипедистку Д., 1979 р.н., жительку цього ж села. Внаслідок ДТП, Д. з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому правої гомілки госпіталізована в црл. В ході оперативно- пошукових заходів встановлено, що ДТП скоїв водій автомобіля "Таврія" П., 1976 р.н., непрацюючий, житель с. Кобильня. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

Скоївши наїзд на велосипедистку, водій малолітражки з місця пригоди утік. Жінка запам’ятала лише, що її збив легковий автомобіль темного кольору. На місці автопригоди працівники ДАІ знайшли уламки бампера темно-синього кольору та жовтий поворотник. З усього було встановлено, що це був автомобіль «Таврія». «По гарячим слідам» провели відпрацювання прилеглих сіл. В шести кілометрах від місця ДТП в селі Кобильня на подвір’ї автогосподарства 36-річного місцевого жителя було знайдено пошкоджений автомобіль. Він не заперечував, що скоїв наїзд на людину, лише пояснив, що злякався, тому утік. За фактом проводиться досудове дослідження.

30 листопада о 17.20 год. в чергову частину УМВС надійшло повідомлення про те, що о 17 год. цього ж дня до вінницького РВ по телефону спецлінії «102» повідомив П., 1970 р.н., приватний підприємець, житель смт. Стрижавка про те, що в смт. Стрижавка по вул. Будівельна, з території його власної автостоянки скоєно незаконне заволодіння трьома вантажними автомобілями з полупричепами «Сканія» без номерних знаків. В м. вінниці та Вінницькій області в дію було введено оперативний план «Перехоплення».

30 листопада о 12.45 год. на перехресті доріг Хмільник-Бердичів-Любар під час перевірки документів на автомобіль "Фольксваген т-4" у водія Ч., 1964 р.н., жителя с. Шепетіївка, в салоні було виявлено та вилучено пістолет "Bruni mod 92" калібру 8 мм made in italy без номерних знаків та маркування. Вилучене направлено в НДЕКЦ УМВС на досліджененя.

30 листопада о 21.30 год. під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, працівниками УДАІ УМВС, на автошляху біля с. Роздолівка було зупинено автомобіль "ВАЗ 2105" під керуванням К., 1989 р.н., жителя смт. Мур.-курилівці, у якого при поверхневому огляді у лівій внутрішній кишені куртки було виявлено та вилучено біля 10 г маріхуани. Вилучене направлено в НДЕКЦ УМВС на дослідження.

30 листопада о 14 год. під час відпрацювання Барського району, працівниками роти ДПС ДАІ УМВС, ІДПС та РМОП "Беркуту" в м. Бар по вул. Пролетарській було зупинено автомобіль "Опель кадет", під керуванням М., 1988 р.н., жителя с. Балки, де при звірці номерів агрегатів виявлено сліди зварювальних робіт.

2 грудня під час відпрацювання міста співробітниками  ВДАІ ВМВ по вул. Привокзальна був зупинений автомобіль «Опель-Вектра», під керуванням П., 1985 р.н., непрацюючого, вінничанина, в якого при звірці номерів агрегатів транспортного засобу виявлено, що номер кузова містить ознаки підробки, одна дублююча табличка відсутня, а інша також містить ознаки підробки. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Проводиться перевірка.

2 грудня о 20:00 в смт. Тиврів, на автошляху Вінниця - Шаргород було зупинено автомобіль марки «мерседес бенц - 311сд», під керуванням К., 1979 р.н., жителя Хмельницької області м. Дунаївці, непрацюючого, який перевозив без відповідних документів сало свинини в кількості 500 кг.

Співробітники ДАІ 02.12.2012 виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 265 (з них грубих – 146), - з початку року – 75574;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 49, - з початку року – 11689;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 65, - з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 22732;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 152;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 2, - з початку року – 2237;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 2, - з початку року – 646;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 45.



Переглядів: 4440
Поширень: 0