Щороку до Дня Святого Миколая у Вінниці проводиться низка благодійних заходів для малечі, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Цього року заклади, які опікуються вихованням дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримають від міської ради грошову допомогу для покращення матеріально-технічних умов та придбання необхідного інвентарю та техніки для діток. Зокрема, такі подарунки від міської влади отримають:

  • будинок дитини «Малютка»,
  • будинок дошкільника «Гніздечко»,
  • громадські організації «Надія», «Паросток», «Промінь», «Гармонія» та інші.

Усі заклади отримають грошові сертифікати для придбання необхідних меблів, обладнання тощо.

Окрім матеріальної підтримки від мерії, за традицією дітки отримають і солодощі. У цьому місту щороку допомагає Благодійний фонд Петра Порошенка, передаючи солодкі подарунки для дітей-сиріт; діток, позбавлених батьківського піклування та малечі, які опинились в складних життєвих обставинах. Також ближче до новорічних свят їх отримують усі дітки молодшого шкільного віку, вихованці садочків та діти, які знаходяться на обліку в лікувальних закладах. Загалом цьогоріч від Благодійного фонду Петра Порошенка буде передано 45 тисяч солодких подарунків.

«Петро Олексійович багато років був і залишається справжнім другом Вінниці, допомагаючи нам у різних питаннях, – каже мер Вінниці Володимир Гройсман. – І вже традиційно, як і у минулі роки, Благодійний фонд Петра Порошенка та фабрика «Рошен» напередодні новорічних та різдвяних свят передадуть усім нашим дітям солодкі дарунки від Святого Миколая. Дуже важливо вміти дарувати радість іншим, і завдяки співпраці із Петром Олексійовичем ми зможемо подарувати частинку тепла для дітей, які сьогодні потребують нашої підтримки».



Переглядів: 3704
Поширень: 0