Зметою розвитку належного ставлення до навколишнього середовища, вивчення основних вимог пожежної безпеки у побуті, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, Управлінням Держтехногенбезпеки спільно з територіальним управлінням МНС України та управлінням освіти Вінницької облдержадміністрації упродовж листопада місяця було проведено тижні знань з основ безпеки життєдіяльності.

В рамках цього заходу та з метою впровадження інтерактивних технологій у процес навчання організовано показ пізнавально-розважальної вистави «Щоб не сталося біди – будь завжди уважним ти!» для учнів 1-6 класів загальноосвітніх шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів області. Казкові герої, у ролі яких виступають артисти театру ляльок-велетнів «Арлекін», у доступній формі розповідають правила поводження з вогнем, на водоймах та у лісі, а також у вигляді гри дають малечі поняття про елементарні дії в екстремальних ситуаціях та при виникненні надзвичайних подій. Виставу відвідало більше 2 тисяч дітей.PICT0418

Не оминули увагою і дорослих, з якими було проведено лекції, батьківські збори, практичні відпрацювання дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Відповідальним особам надано допомогу в організації пожежної безпеки в навчальних закладах.



Переглядів: 2864
Поширень: 0