Стрімке випадання снігу принесло чимало незручностей жителям Вінниччини та її гостям. Незважаючи, що оперативні служби міста та області працюють у надзвичайному режимі, погода чи не щогодини вносить свої корективи.

Найбільше страждають від цього автомобілісти. Прикрим залишається факт, що не минає участь стати учасником заторів і автомобілі швидкої допомоги, які спішать на допомогу хворим. За добу в області рятувальники з заметів витягли три автомобілі швидкої допомоги. У Вінниці рятувальники визволили дві «швидких» - по вулиці Глінки та Блюхера, а третю - в селі Борисівка Іллінецького району.

Загалом, за минулу добу співробітники служби порятунку 21 раз виїжджали на допомогу громадянам. Розчищали дороги, снігові замети, зламані дерева тощо. Їх зусиллями на автошляхах витягнуто із заметів 13 одиниць різноманітної техніки у Вінницькому, Хмільницькому, Мурованокуриловецькому, Іллінецькому, Крижопільському, Бершадському, Козятинському, Липовецькому, Томашпільському районах.

З початку погіршення погодних умов кількість врятованих авто вже доходить до 100 одиниць.

Рятувальники радять громадянам на певний час відмовитись від подорожей на власних автівках, а по можливості користуватись громадським транспортом.



Переглядів: 2814
Поширень: 0