Дітки із Стрижавського інтернатуЯк часто ми замислюємося над тим, як нам пощастило, що у нас є батьки?! Як часто ми дивимось телепередачі про дитячі будинки і співчуваємо дітям, яких життя позбавило такого рідного, теплого, надійного і дорогого слова «МАМА» ...

Діти, від яких відмовилися їхні рідні... Це складно усвідомити, але випадки відмови від дітей перетворилися на буденність. При живих батьках діти опиняються сиротами, стають нічиїми в прямому сенсі цього слова. Ці діти ні в чому не винні, просто їм в житті пощастило менше. Оточуючі часто не розуміють глибини проблеми, оскільки вона їх ніколи не торкалась. Однак як боляче усвідомлювати, що в той час як ми, повернувшись з роботи, п\'ємо ввечері чай з нашими рідними, десь у сірому будинку сумно дивиться у віконце маленьке створіння, зовсім ще не зміцніла дитяча душа, а в голові б\'ється думка, що вона, напевно, нікому в цьому світі не потрібна…

Кожна дитина заслуговує на свято, на втілення своєї маленької дитячої мрії! А маленькі мешканці дитячих будинків ще й потребують реальної допомоги і підтримки кожного з нас.

До діток з Стрижавського інткрнату завітали працівники Вінницького адміністративного судуСаме тому, судді та працівники апарату Вінницького апеляційного адміністративного суду не змогли залишатися байдужими та провели благодійну акцію з надання допомоги вихованцям Стрижавського дитячого будинку-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку. Організовуючи дану акцію у ВААС ставили за мету зібрати кошти, приготувати подарунки малечі до Дня Святого Миколая, забезпечити їх речами першої необхідності та провести святковий концерт за участю дитячого хору недільної школи смт. Селище, Тиврівського району Вінницької області. Зібрані кошти були використані на придбання для дитячого будинку посуду, а також новорічної ялинки та солодощів.

21 грудня 2012 року ці речі були передані вихованцям Стрижавського дитячого будинку-інтернату безпосередньо волонтерами з числа працівників суду, найвищою подякою для яких стали щасливі вогники в очах маленьких мешканців дитячого будинку.



Переглядів: 4591
Поширень: 0