Участь у конкурсі можуть узяти діти трьох вікових категорій - 6-9 років; 10-13 років та 14-16 років. Малюнки можуть бути виконані довільною технікою і відображати тематику безпечної поведінки на дорогах, вулицях та у транспорті.

Малюнки (із обов’язковим зазначенням на зворотному боці їх назви,  прізвища, повного ім’я та віку автора, місця проживання, назви навчального закладу) передаватимуть школи до міжрайонних відділів ДАІ, які згодом направлятимуть роботи до Департаменту ДАІ на участь у Всеукраїнському конкурсі. Журі оцінюватиме    актуальність та повноту розкриття теми, рівень володіння технікою виконання та творчий підхід у висвітленні теми. При цьому копіювання не допускається. 

Учасники, які посядуть у конкурсі перше, друге, третє призові місця в трьох вікових категоріях,  отримають цінні призи. Додатково передбачаються заохочувальні подарунки.

Малюнки до обласної ДАІ потрібно надсилати не пізніше 10 березня за адресою: 21100, м.Вінниця, вул. Ботанічна, 23.Контактні телефонии (0432)66-15-95; 59-34-33.


Переглядів: 3645
Поширень: 0