Різдвяні свята на Вінниччині пройшли загалом спокійно. Міліція працювала в посилеВолодимир Лисийному режимі, відтак під час проведення святкових заходів не було зафіксовано грубих порушень громадського порядку. На території області у 812 храмах були проведені богослужіння, в яких взяли участь понад 99 тисяч громадян. Охорону громадського порядку забезпечували 1100 працівників міліції.

За словами начальника УГБ УМВС у Вінницькій області Володимира Лисого, з 30 грудня по 8 січня весь особовий склад вінницької міліції був переведений на посилений варіант несення служби, працювали тридцять мобільних груп, які забезпечували правопорядок у вечірній та нічний час.

Загалом, з 19 грудня на території області відбулось 85 масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Нового року та Різдва, в яких взяли участь понад 45 тисяч осіб. За цей час 153 громадян притягли до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство, 790 – за розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях , 135 – за паління у не відведених для цього місцях.



Переглядів: 3551
Поширень: 0